Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Apró ház, hatalmas terek

10perc.hu
2021. 03. 31.
Apró ház, hatalmas terek

Ha valaki ezt választja otthonául, úgy érzi majd, mintha egy erdei kabinban éli a mindennapjait.

Ha szeretne egy igazán innovatív otthonban élni, és rengeteg pénzt megspórolni? Egy olyan ingatlanban, ami nem sok helyet foglal el a telkén, mégis ha belép, úgy érzi, mintha a lehetőségek házába lépett volna be? Akkor az úgynevezett Apró ház a megoldás, melyet akár nyaraláshoz is magunkkal vihetünk, így egy pillanatra sem kell elhagynunk az otthon megszokott nyugalmát.


A ház meglévő tereit nagyon innovatív módon alakították ki    Fotó: listreveryday.com


Ezek az otthonok olyan ügyesen vannak berendezve, hogy noha mindössze 26 négyzetméteresek, ennek ellenére semmi sem hiányzik belőlük, ami egy normál házban megtalálható. A listreveryday.com szerint faanyagok miatt gyönyörű erdei kabinnak tűnik elsőre, de a tetőn és az alsó részen lévő fémfelületek eredeti külsőt kölcsönöznek a háznak.


Ezek az otthonok ügyesen vannak berendezve, hogy noha mindössze 26 négyzetméteresek    Fotó: listreveryday.com


A belső tér is hangulatos erdei kabinra emlékeztet. A rengeteg fa felület meleg és kellemes megjelenést kölcsönöz a háznak, a sok ablak miatt pedig tágasnak tűnik és nagyon világos is. A ház meglévő tereit nagyon innovatív módon alakították ki. Mindenhol nagyszerű tárolóhelyeket hoztak létre benne, hogy kényelmesen elférjen az itt lakók összes holmija.

Főkép forrása:
listreveryday.com

További cikkek