388.05 Ft

358.31 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás

Szerzői jogok

Jelen honlap kiadója a Moringo Kft. A 10perc.hu weboldalon található tartalom a Moringo Kft. vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ezek a szabályok vonatkoznak a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre.

Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A Moringo Kft. fenntart minden, a hírportál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.
A hírportálhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Moringo Kft. minden esetben pontos, hiteles, ellenőrzött információk közlésére törekszik. A hírportálon megjelennek harmadik féltől származó anyagok, cikkek, sajtótájékoztatók, információk.

A Moringo Kft. a harmadik féltől származó anyagok tartalmáért, hitelességéért semmilyen felelősséget nem vállal. A Moringo Kft. a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.