EUR: 370,55 Ft
USD: 346,73 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,99 Ft
RON: 74,60 Ft
RSD: 3,16 Ft

Mai névnap:

Bérletet lehet majd váltani a Wizz Airnél

Utazás
10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: Wizz Air

Első körben a járatok szűk körénél lesz elérhető az előfizetéses szolgáltatás, és a fapados légitársaság árat még nem közölt.

MultiPass néven előfizetéses szolgáltatást indít a Wizz Air, a magyar gyökerű légitársaság először Lengyelországba és Lengyelországból induló járatainál, illetve Olaszországon belüli járatain teszi lehetővé a havi fix áron elérhető szolgáltatás igénybevételét – derül ki a felhasználóknak küldött e-mailből.

A Multipassról sokkal több információt nem közölt a cég – az sem derült ki, hogy pontosan mikor indul –, amit tudni lehet az, hogy az különálló szolgáltatásként lesz majd megvásárolható, több változatban, a fix tarifát pedig ezt követően hat hónapig kell megfizetni – írta a HVG.

Az előfizetők token(eke)t kapnak a díj megfizetését követően, amelyek meghatározott járatokra lesznek majd elérhetők. A weboldalon elérhető tájékoztatás szerint a fix díjon túl másra nem kell fizetni, kiegészítőként azonban a Priority és/vagy 20 kilós feladott csomag díját is hozzá lehet tenni.

A Wizz Air árat egyelőre nem közölt.