393.35 Ft

368.10 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Bérletet lehet majd váltani a Wizz Airnél

10perc.hu
2023. 04. 20.
Bérletet lehet majd váltani a Wizz Airnél

Első körben a járatok szűk körénél lesz elérhető az előfizetéses szolgáltatás, és a fapados légitársaság árat még nem közölt.

MultiPass néven előfizetéses szolgáltatást indít a Wizz Air, a magyar gyökerű légitársaság először Lengyelországba és Lengyelországból induló járatainál, illetve Olaszországon belüli járatain teszi lehetővé a havi fix áron elérhető szolgáltatás igénybevételét – derül ki a felhasználóknak küldött e-mailből.

A Multipassról sokkal több információt nem közölt a cég – az sem derült ki, hogy pontosan mikor indul –, amit tudni lehet az, hogy az különálló szolgáltatásként lesz majd megvásárolható, több változatban, a fix tarifát pedig ezt követően hat hónapig kell megfizetni – írta a HVG.

Az előfizetők token(eke)t kapnak a díj megfizetését követően, amelyek meghatározott járatokra lesznek majd elérhetők. A weboldalon elérhető tájékoztatás szerint a fix díjon túl másra nem kell fizetni, kiegészítőként azonban a Priority és/vagy 20 kilós feladott csomag díját is hozzá lehet tenni.

A Wizz Air árat egyelőre nem közölt.

Főkép forrása:
Wizz Air

További cikkek