Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Megoldható-e egymillió forintból egy négyfős család egyhetes nyaralása?

10perc.hu
2024. 06. 06.
Megoldható-e egymillió forintból egy négyfős család egyhetes nyaralása?

Az RTL Reggeli című műsorában többek között kiderült, hogy elég-e egymillió forint idén nyáron egy vakációra.

Csiszár Ágnes utazási tanácsadó az RTL műsorában több jó tanáccsal is ellátta az utazni vágyókat. Az egyik ilyen Németország és Párizs elkerülése volt azok számára, akik nem a városokban zajló sportesemények miatt utaznának (Németországban a labdarúgó Európa-bajnokság, Párizsban pedig az Olimpia lesz).

A tanácsadó kiemelte, hogy annak ellenére, hogy egyre nagyobb a hőség nyaranta, a gyerekes magyar családok továbbra is szívesebben utaznak tengerpartra, resort szállodákba. Tipikus úticélként többek között Törökországot, Görögországot, Olaszországot, Portugáliát említette. Ha kedvezőbb repjegyet szeretnénk, érdemes olyan helyre utazni, ahol árverseny van a légitársaságok között - tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy megoldható-e egymillió forintból egy négyfős család egyhetes nyaralása, Tunéziát vagy Albániát javasolta célországnak, ahol nagyjából 250 ezer forint/főre tudjuk összerakni az összeget. Javasolja, hogy rövidítsünk az úton, nem muszáj egy hétre elutazni. A tanácsadó szerint az 1 millió forint inkább 2 főnél ideálisabb.

A teljes adást itt lehet megtekinteni:



Címkék:
#Utazás

Hirdetés

További cikkek