Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Elstartolt a Balaton Sound! Hatezerért már ehetsz egy hamburgert…

10perc.hu
2023. 06. 29.
Elstartolt a Balaton Sound! Hatezerért már ehetsz egy hamburgert…

A fesztiválokon rengeteg ember gyűlik össze, akik éhesek és szomjasak, az étel- és italárusok kihasználják ezt az alkalmat, és magas árakat szabnak meg az általuk kínált termékekre.

Elstartolt a Balaton Sound, ami azt jelenti, hogy tegnap óta szembesülhetnek az árakkal a fesztiválozók. A Blikk által megszerzett árlapból jól látszik, alaposan a zsebébe kell nyúlnia mindenkinek, ha nem akar éhen vagy szomjan halni. Nézzük, mi mennyibe kerül Zamárdiban.

Egy hamburger 5800 forintba kerül, a gyros pitában 4200, a gyrostál már 6500. Egy adag sültkrumpli 2900 forint, és ha nem szeretnénk szárazon fogyasztani, vehetünk még mellé 500 forintért szószt is. Ha édességet is szeretnénk, akkor az említett helyen mindössze 1500 forintért baklavát is kóstolhatunk. Így egy hamburger, sültkrumpli és egy desszert rendelésével már nem jövünk ki 10 000 forint alatt.


Nem a legolcsóbb hely a Balaton Sound...    Fotó: olvasói kép/Blikk


Ha ital fogyasztunk, hasonló árakra kell számítani. A csapolt félliteres sör „mindössze” 1890 Ft, nem véletlen, hogy a fesztiválok legnépszerűbb terméke. Egy deci bor 790 forintba, de még fél liter ásványvíz – mindegy, hogy savas vagy mentes – is közel ezer forintba (990 Ft) kerül. A rövid italok között pedig nem fogunk 2000 forint alatt találni semmit.

Főkép forrása:
szallas.hu
Címkék:
#Balaton

További cikkek