Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Megérkezett Dubai első akkumulátoros luxusjachtja, az ICON

10perc.hu
2024. 05. 26.
Megérkezett Dubai első akkumulátoros luxusjachtja, az ICON

Ez az első akkumulátoros, károsanyag-kibocsátásmentes luxusjacht, amely nemcsak a szépség és az elegancia csúcsát jelenti, hanem a fenntarthatóság új mércéjét is felállítja.

Dubajban a fényűzés és a luxus mindig is kéz a kézben jártak, de most a város új fejezetet nyitott a tengeri luxus történetében az ICON jachttal. Ez az első akkumulátoros, károsanyag-kibocsátásmentes luxusjacht.

Az ICON-t a Designworks, a BMW Group leányvállalata és a német TYDE technológiai startup cég együttműködése hozta létre. Ez a 13,5 méteres mestermű a luxus és a fenntarthatóság tökéletes ötvözete - írja a World Travel Magazine.

Ez a kivételes jacht nem csak külső szépségével hódít, de a technológiai újításai is lenyűgözőek. Csendes és károsanyag-mentes navigációt tesz lehetővé a Perzsa-öböl kristálytiszta vizein. A vendégek a tengeri utazás nyugalmát és luxusát élvezhetik teljes kényelemben.

A jacht belső tere luxus és kényelem jegyében tervezett. A 21 négyzetméteres társalgó elegáns és kifinomult. Az ablakokból 360 fokos panorámakilátás nyílik a Perzsa-öbölre.

Northfoto

Az ICON útja a D-Marin Marsa Al Arab kikötőből indul, mely Dubai egyik legkorszerűbb kikötőjének számít. Itt az utasok festői túrán vehetnek részt, mely során felfedezhetik Dubai lenyűgöző tengerpartját, beleértve a Jumeirah Marsa Al Arab, a Burj Al Arab és a Madinat Jumeirah látványosságait.

Az ICON élménye azonban csak a legexkluzívabb vendégek számára elérhető, akik a Jumeirah Dar Al Masyaf Malakiya villáiban vagy az üdülőhely elnöki és királyi lakosztályaiban szállnak meg. 

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek