Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Döbbenetes hír! Többszörös áttétet találtak Reviczky Gábornál

10perc.hu
2023. 09. 15.
Döbbenetes hír! Többszörös áttétet találtak Reviczky Gábornál

A színészben már tíz éve lappanghatott a betegség, és a helyzet rosszabb, mint azt korábban gondolta.

Reviczky Gábor korábban még arról mesélt, hogy egész jól viseli a betegségét, sőt, a kezelésekre is egyedül jár, legutóbb az ATV Húzós podcastjében azonban felfedte: a helyzet rosszabb, mint korábban gondolta.

A színész év elején mesélt a Blikknek arról, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Akkor arról beszélt, hogy egyedül jár a kezelésekre, majd onnan haza is vezet, a betegségéhez pedig igyekszik a legpozitívabban hozzáállni.

,,Kétféle szert is kapok: az egyik maga a kemo, másik pedig egy nyugtató, erősítő vitaminos keverék. Van, akit egy-egy kezelés utána a mosdóba is ki kell kísérni, annyira legyengül, de mivel én nem a legerősebb terápiát kapom, ezért egyedül érkezem autóval, és ha végzek, minden gond nélkül haza is vezetek" – mesélte a színművész.

Reviczky Gábor azt is elmesélte, hogy már évek óta beteg lehetett, csak nem vette észre. „Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre" – mesélte.

És ami igazán tragikus, kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákja is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. „Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól” – mondta a műsorban.

Főkép forrása:
ATV

További cikkek