393.25 Ft

363.68 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Döbbenetes hír! Többszörös áttétet találtak Reviczky Gábornál

10perc.hu
2023. 09. 15.

A színészben már tíz éve lappanghatott a betegség, és a helyzet rosszabb, mint azt korábban gondolta.

Reviczky Gábor korábban még arról mesélt, hogy egész jól viseli a betegségét, sőt, a kezelésekre is egyedül jár, legutóbb az ATV Húzós podcastjében azonban felfedte: a helyzet rosszabb, mint korábban gondolta.

A színész év elején mesélt a Blikknek arról, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Akkor arról beszélt, hogy egyedül jár a kezelésekre, majd onnan haza is vezet, a betegségéhez pedig igyekszik a legpozitívabban hozzáállni.

,,Kétféle szert is kapok: az egyik maga a kemo, másik pedig egy nyugtató, erősítő vitaminos keverék. Van, akit egy-egy kezelés utána a mosdóba is ki kell kísérni, annyira legyengül, de mivel én nem a legerősebb terápiát kapom, ezért egyedül érkezem autóval, és ha végzek, minden gond nélkül haza is vezetek" – mesélte a színművész.

Reviczky Gábor azt is elmesélte, hogy már évek óta beteg lehetett, csak nem vette észre. „Mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre" – mesélte.

És ami igazán tragikus, kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákja is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. „Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól” – mondta a műsorban.

Főkép forrása:
ATV

További cikkek