EUR: 380,99 Ft
USD: 349,85 Ft
CHF: 381,85 Ft
GBP: 432,66 Ft
RON: 76,95 Ft
RSD: 3,25 Ft

Mai névnap:

Minden kislány koronát kapott, de Sólya Réka lett a királynők királynője

Életmód
10perc.hu
2 hete
Kiemelt kép: Little Miss Hungary

Huszadik alkalommal rendezték meg a Little Miss Hungary szépségversenyt, amelyre több száz gyermek jelentkezett országosan.

Idén már a huszadik alkalommal rendezték meg az országos szépség- és tehetségkutató versenyt, a Little Miss Hungary-t. A versenyen több kategóriában is indultak a gyermekek: Bébi, Mini, Little, Pre-teen, és Teen. A díjazásnál minden kislány kapott egy koronát.

Minden évben más koncepció köré épül a verseny, amit a fantázia ruha elkészítésekor figyelembe kell venni. Idén a szervezőknek a virág és a természet szépségére esett a választásuk, így a lányok fantázia ruháján tavaszi színek, virágok, és a természettel kapcsolatos szebbnél-szebb szimbólumok szerepeltek.


Réka elmondta, hogy a felkészítő tábor, a fotózások és a készülődés hatalmas élmény volt számára    Fotó: Little Miss Hungary


„Büszkén állíthatom, hogy a lányok nem csak gyönyörűek, hanem emellett okosak, intelligensek, és rendkívül tehetségesek. Volt, aki énekelt, táncolt, és több kislány is prózát adott elő” - fogalmazott Bartolovics Ildikó, a Little Miss Hungary védnöke és szervezője.

A Királynők királynője, tehát a Little Miss Hungary abszolút győztese Sólya Réka lett, aki elmondta a felkészítő tábor, a fotózások és a készülődés hatalmas élmény volt számára.

„Szerintem nagyon erős volt most a mezőny, így tényleg meglepetésként ért a győzelem, nem számítottam rá. Végig izgatott voltam, de most boldog vagyok, hogy sikerült ilyen jól teljesíteni. A kedvencem a piros koktélruha és az öltöny volt. Ezután több külföldi verseny is vár rám, például a Királynők Királynője választás” – mesélte Réka.