393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Akarsz 380-ért enni egy sonkás-sajtos croissant-t és ugyanennyiért leöblíteni azt egy Pilsner Urquell-lel? Mutatjuk, mit kell érte tenned

10perc.hu
2023. 03. 11.

Végy egy jegyet a Budapest-Prága nemzetközi vonatra, és máris tiéd lehet a büfékocsiban számos élelmiszer jóval olcsóbban, mintha a boltban vásárolnád.

A langyos sör, állott Balaton-szelet és a több ezer forintos rántotta, no meg persze a fasírtos zsemle már a múlté, a büfékocsik mostanra teljesen megújultak: tiszták, szépek, sőt, kifejezetten olcsón árulják termékeiket.

380 forint a Pilsner Urquell, 290 forint a Bernard, 540 forinta cider, 380 forint egy sonkás-sajtos croissant, 150 forint egy szerel süti, 1500 forint egy marhagulyás, jól hangzik? Pattanj a Prágába tartó vonatra, a MÁV büfékocsijaiban ilyen árak várnak – írta meg a Pénzcentrum.


Ennyiért még az Ikeában sem lakhatunk jól     Fotó: penzcentrum.hu


A lefotózott étlapon jól látszik, hogy az egytálételek, mint például a töltött krumplis knédli, a marhagulyás zsemlegombóccal, a currys csirke vagy a paradicsomos rizottó pedig mindössze 1520 forint. Ennyiért még az Ikeában sem lakhatunk jól. Vásárolni azonban csak azok tudnak a büfékocsiban, akiknek van érvényes jegyük a járatra.

Főkép forrása:
MÁV-START

További cikkek