Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Fogfehérítő csíkok - Tippek a legjobb fehérítési eredmények eléréséhez

10perc.hu
2024. 07. 01.
Szponzorált tartalom
Fogfehérítő csíkok - Tippek a legjobb fehérítési eredmények eléréséhez

A trendek jönnek és mennek, de a ragyogó, fehér fogak mindig vonzóak maradnak.

Egyetértés van abban, hogy a fehér fogak a szépség, az egészség és a higiénia jelei. A piacon számos vény nélkül kapható termék áll rendelkezésre a fogakról a foltok eltávolítására. Ezek egyike a fogfehérítő csíkok. Imázs-tudatos társadalmunkban a ragyogó mosolyt gyakran a vonzerővel, az önbizalommal és a sikerrel azonosítják. Ez sok olyan személy számára vált prioritássá, akik pozitív benyomást akarnak kelteni a szakmai világban és a magánéletben.

Hatékony tippek a fogfehérítő matrica használatához

Olvassa, olvassa és olvassa...

Minden fogfehérítő termék más és más. Többféle recept nélkül kapható fogfehérítő csíkot talál különböző ígéretekkel. De a kívánt eredmények eléréséhez kutatni kell, és ki kell választani egy jó terméket.

Az előkészítő munka gyors

A fogfehérítő csíkok felhelyezése előtt mosson fogat, és törölje tisztára, hogy a csíkok megfelelően meg tudjanak tapadni a felszínen. Ez a lépés nem szükséges, de segíthet a legjobb eredmény elérésében. Nos, a különböző fogfehérítő matrica különböző méretűek, ezért ellenőrizze, hogy a csíkok illeszkednek-e a fogaihoz, és nem takarják-e el az ínyét. A csíkokat az Ön igényeinek megfelelően vághatja le.

A türelem a kulcs

Ha a fogak tiszták, vegye ki a csíkokat a dobozból, és helyezze a gél oldalát a fogaira. A fogak fehérítőszerrel való érintkezése kulcsfontosságú, ezért győződjön meg róla, hogy a fehérítő csíkok megfelelően fedik a fogakat. Ha bármelyik részt kihagyja, az nem lesz olyan fehér, mint a fogak más részei.

Fotó: elements.envato.com

Kerülje a fogfoltokat okozó ételeket

A kezelés ideje alatt a legjobb, ha kerüli az olyan ételeket, amelyek elszínezhetik a fogaidat. Mivel a fogfehérítő szer nyitva hagyja a pórusokat, a fogai gyorsan felszívhatják a foltokat. Próbálja meg elkerülni a teát, kávét, vörösbort, kólát, paradicsomalapú gyümölcsleveket, balzsamecetet, szójaszószt, céklát stb.Minden étkezés után öblítse ki a száját, és naponta kétszer mosson fogat, hogy eltávolítsa az ételmaradékokat.

Főkép forrása:
elements.envato.com

Hirdetés

További cikkek