388.98 Ft

363.60 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Budapestre költözik a Time Out Market

10perc.hu
2024. 04. 20.
Budapestre költözik a Time Out Market

A Corvin Palotában nyitja meg kapuit a kulturális központ. 

A nemzetközileg elismert Time Out Market 2025-ben Budapestre érkezik, és a Corvin Palace felújított épületében nyitja meg kapuit - írja a Forbes. A piacon a város kiemelkedő gasztronómiai és kulturális tehetségei mutatkoznak be, a feltörekvőktől a díjnyertes séfekig.

A Time Out Market Budapest mintegy 2300 négyzetméteres belső térrel és 800 négyzetméteres tetőterasszal várja a látogatókat. A 14 konyha, 4 bár, rendezvénytér és 800 ülőhely ideális helyszínt biztosít a kulináris kalandozásokhoz és a kulturális programokhoz. A neoklasszicista palota elegáns környezete tökéletes keretet ad a gasztronómiai élményeknek.

A piacon kizárólag gondosan válogatott, tehetséges budapesti és regionális szereplők kapnak helyet, akik a minőségi ételeket és a helyi ízeket képviselik. A cél, hogy egyedülálló kulináris és kulturális teret hozzanak létre, amely bemutatja Budapest pezsgő gasztronómiai életét.

A Time Out 1968 óta kiemelkedő gasztronómiai és kulturális magazin, mára 59 országban van jelen. Koncepciója 2014-ben Lisszabonban debütált, azóta óriási sikert aratott szerte a világon. A budapesti piac a nemzetközi hírnévvel ötvözi a helyi ízeket és hangulatot, igazi kuriózumává válva a városnak.

A Time Out Market Budapest megnyitása 2025-ben várható.

Főkép forrása:
Time Out Market Dubai Facebook oldal
Címkék:
#Budapest

További cikkek