Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

NOORDIA, a megfizethető gyémántélmény... (x)

10perc
2023. 12. 07.
Szponzorált tartalom
NOORDIA, a megfizethető gyémántélmény... (x)

Környezetvédelem, fenntarthatóság és a gyémánt páratlan csillogása egyetlen ékszerben.

A gyémánt időtlen idők óta az elérhetetlen luxus és a gazdagság, fényűzés szimbóluma, azonban csak keveset tudhatunk a több milliárd dolláros iparág korántsem csillogó oldaláról, a bányászat környezetpusztító hatásáról, a kiszolgáltatott munkások helyzetéről, bűnözésről és a manipulált piaci folyamatokról.

A NOORDIA gondolt egy merészet, és legfontosabb küldetésévé tette, hogy elérhetővé és megfizethetővé tegye a gyémánt csillogását, méghozzá egy etikus, fenntartható és környezetbarát módon.

Forrás: NOORDIA


A NOORDIA webshopjában, valamint bemutatótermében kizárólag olyan ékszerekkel találkozhatunk, melyek drágakövei laboratóriumban növesztett gyémántok. A mesterséges és természetes gyémántok fizikai, kémiai és optikai tulajdonságaikban teljes mértékben megegyeznek, a legnagyobb különbséget a laboratóriumban növesztett gyémántok lényegesen alacsonyabb ára, valamint a kisebb környezeti lábnyommal járó, konfliktusmentes előállítása jelenti.

A NOORDIA egyedisége továbbá abban is rejlik, hogy a webshopon található ékszereit készletről kínálja, valamint exkluzív bemutatótermükben akár azonnali, személyesen átvételre is lehetőségünk nyílik, melyek között egyedül náluk találkozhatunk etikus gyémánttal díszített ezüst ékszerekkel.

Minden Nőnek ideális kiegészítője lehet egy gyémánt ékszer, mi több, minden Nő megérdemli ezt az exkluzív kényeztetést, legyen szó különleges alkalmakról vagy akár a rohanó hétköznapokról, de nem feledkezhetünk meg napjaink egyik, ha nem a legfontosabb problémájáról sem. Amennyiben Te is szeretnél kifinomult, elegáns és a végletekig precízen kidolgozott gyémánt ékszereket viselni és mindeközben Földünket is óvni, a NOORDIA a tökéletes választás számodra.

Forrás: NOORDIA

Főkép forrása:
NOORDIA

További cikkek