393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Világszenzáció! Saját unokáját szülte meg egy magyar nő

10perc.hu
2023. 11. 21.

Ilona 40 éves lánya már majdnem feladta, hogy valaha gyereke lesz.

Igazi világszenzációnak számít egy magyar házaspár kisfiának a megszületése. Epres Ilona a saját unokáját, Danikát szülte meg Londonban szeptember 30-án írja a Blikk. A nagy esemény azért számít világrekordnak, mert Ilona első és mostani szülése között 43 év telt el, míg az előző rekord csak 41 év.

“Bernadett a hosszú évek alatt hétszer próbálkozott lombikprogrammal, hogy gyermeke szülessen, kisebb vagyont költöttek az orvosi beavatkozásra. A sok beültetés azonban nem járt sikerrel. Ez annyira megviselte szegényt lelkileg, hogy letargiába esett. Amikor Budapesten az orvosom felvetette, miért nem próbálom meg én a kihordást, hiszen makkegészséges vagyok, örömmel mentem bele” – mesélte a bulvárlapnak Ilona.

Angliában végezték el lánya petesejtjének és a veje hímivarsejtjének a beültetését. A csaknem 60 éves nőnek – aki Danikával együtt már 5 gyereket hozott világra – a terhessége alatt semmi problémája nem volt, és a szülés is simán folyt le.

“Nagy öröm, hogy a lányoméknak tudtam segíteni, és felemelő érzés, hogy ezzel óriási boldogságot szereztem az egész családnak. A lányom bent volt velem a szülőszobában, és ő jobban izgult, mint én. Amikor meglátta a kis Danit, zokogásban tört ki, akár csak én” – elevenítette fel Ilona, aki egészen négyhetes koráig szoptatta a kisfiút.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek