Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Ősszel repülnél el nyaralni? Figyelj, mert a Wizz Air több járatát is törli

10perc.hu
2023. 08. 08.
Ősszel repülnél el nyaralni? Figyelj, mert a Wizz Air több járatát is törli

A fapados légitársaság partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, mely vizsgálat érinti a cég egyes repülőgépeit is.

A Wizz Air tájékoztatása szerint néhány járatát ideiglenesen törli az őszi időszakban. Ennek oka, hogy a fapados légitársaság partnere, a Pratt & Whitney gyorsított eljárásban ellenőrzi bizonyos GTF hajtóműveit, mely vizsgálat érinti a Wizz Air egyes repülőgépeit is. A cég emiatt több járatát is törli a szeptemberi-októberi időszakban.

Az érintett járatok utasai számára a légitársaság átfoglalási lehetőséget ajánl fel alternatív járatokra, illetve választhatják a jegyár 120 százalékos jóváírását Wizz-számlán, vagy a jegy vételárának teljes visszatérítését az eredeti fizetési móddal – tájékoztatott a cég az Indexhez eljuttatott közleményében.

Amennyiben az utasok online közvetítő cégen vagy utazási irodán keresztül foglalták a jegyüket, a légitársaság azt tanácsolja, hogy a módosítások elvégzése érdekében vegyék fel a kapcsolatot az irodával vagy a weboldallal. Az eseményekre a légitársaságnak nincs ráhatása, ugyanakkor a Wizz Air ezúton is elnézést kér az okozott kellemetlenségekért.

Főkép forrása:
Wizz Air

További cikkek