Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Tudod mikor lesz csak igazán finom a dinnye? Eláruljuk!

10perc.hu
2023. 08. 07.
Tudod mikor lesz csak igazán finom a dinnye? Eláruljuk!

Egy aprócska kis trükkel ugyanis még jobban ki lehet hozni az édes ízét.

A dinnye és a nyár tökéletesen összeillik. Nincs nyári kerti buli, vagy nyaralás a görögdinnye nélkül. Ez az a gyümölcs, amit reggel, délben vagy akár este is megennénk, és még a gyerekeket sem kell noszogatni érte.

Egyszerűen mindenki imádja! Ott van, amikor már ötletünk sincs, mivel olthatnánk a szomjunkat, és ne felejtsük el a kiválasztási rituálét sem, ami igencsak szórakoztató tud lenni a szemlélődők számára  - írta az agroinform.hu.

Kopogtatás, szagolgatás, forgatás... Mindenkinek megvan rá a tökéletes receptje. Mint ahogyan az elfogyasztására is. Van aki lenyeli a magokat is, van, aki még a legkisebbet is kipiszkálja belőle. Van, aki harapja, és van, aki apró gömböket, vagy kis kockákat formáz belőle, és úgy teszi még élvezetesebbé a fogyasztását. Akad, aki kenyeret eszik hozzá, és akad, aki még a dinnyét is megfűszerezi egy kicsit!

Mer az élet sava és borsa, ha igazán élvezzük minden pillanatát. És ez a titka a dinnyének is. Egy aprócska kis trükkel ugyanis még jobban ki lehet hozni az édes ízét. Nos, egy csipetnyi só ugyanis még jobban előhozza a dinnye csodálatosan édes ízét!

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek