Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Sátor vagy apartman? A kempingben is egyre fontosabb a kényelem

10perc.hu
2023. 07. 09.
Sátor vagy apartman? A kempingben is egyre fontosabb a kényelem

Az igényei mindenkinek mások, ám a kényelem mindenkinél egyre fontosabb szerepet játszik a nyári pihenés során.

Szinte mindenki tud számos helyet említeni magyarként, ahol még sosem járt itthon. Vannak persze népszerű és kevésbé népszerű vagy akár elfeledett úti célok kis hazánkban, ahol azonban – ha az ember akár csak néhány napra is szeretne kikapcsolódni nem horror áron – rejtett kincseket is felfedezhetünk.

Az egyik ilyen magyarországi úti cél Nyírbátor, ahol a helyi Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben és a fürdőhöz tartozó kemping az utóbbi években számos fejlesztésen is átesett, igazodva az ide érkező vendégek igényeihez. Megújultak az apartmanjaik, amelyekből immár 16 négyfős és négy hatfős található a kemping területén.


A kempingben lakók természetesen ingyen látogathatják a fürdőt is     Fotó: sarkanyfurdo.hu


Noha a kempingben természetesen sátorozásra és lakóautós parkolásra is van lehetőség, Márku Szabolcs fürdővezető szerint egyértelműen az apartmanok felé tolódott el a vendégigény. Persze a sátrazást is sokan választják, de a lakóautós kempingezés azonban továbbra is népszerű.

Márku Szabolcs szerint a Nyírbátorban pihenni kívánók nagy részének a gyógyvíz a legnagyobb vonzerő. A fürdő saját orvossal rendelkezik, aki hatékonyan segít az ízületi- és egyéb problémák kezelésében. A kempingben lakók természetesen ingyen látogathatják a fürdőt is.

Főkép forrása:
sarkanyfurdo.hu

További cikkek