Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Tényleg már csak ez hiányzott… Jön még egy szépségverseny!

10perc.hu
2023. 06. 30.
Tényleg már csak ez hiányzott… Jön még egy szépségverseny!

Visszatér a Miss Universe Hungary, hamarosan indul a jelentkezés, 18-28 év közötti lányokat várnak a szervezők.

Vélhetően megállt volna a Föld forgása, tönkre ment volna a termés a földeken, ha rövidesen nem választanák meg ismét – idén nem először – Magyarország legszebbjét. Ugyanis július 3-án indul a jelentkezés a hazai viszonylatban legrangosabb szépségversenynek számító Miss Universe Hungary-re, ahova 18-28 év közötti lányokat várnak a szervezők.

A versenyt többéves pihenő után Dr. Özer Nóra hívja újra életre. Augusztusban választják majd ki a legalkalmasabb 40 lányt, de a novemberi, nemzetközi döntőre már csak egyikük utazhat el El Salvadorba, hogy Magyarországot képviselje a világversenyen. A világdöntőnek nem most először ad otthont a közép-amerikai El Salvador: 1975-ben szintén itt rendezték meg a versenyt.

Az amerikai gyökerű Miss Universe világverseny Földünk egyik leglátványosabb és legnézettebb showműsora. A nemzetközi szépségversenyt először 1992-ben rendezték meg, abban az évben Patkó Dóra bizonyult a legszebb magyar lánynak. Sok szebbnél szebb lány birtokolhatta a Miss Universe Hungary címet. 2014 és 2017 között Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea voltak a megmérettetés tulajdonos-producerei.


Dr. Özer Nóra nyert korábban szépségkirálynői koronát    Fotó: Instagram


Nóra, amellett, hogy 2017-ben elvégezte az ELTE Állam-és Jogtudományi szakát, maga is „egy másik legrangosabb versenyen” lett szépségkirálynő. Mint elmondta, a versenyekkel a célja a természetes szépség hirdetése, az értékek képviselete és a jövő generációknak való példamutatás.

„Gyermekkorom óta figyelem a rangos eseményeket, ennek pedig a Miss Universe a csúcsa. Így az egyik legnagyobb álmom válik most valóra. Szeretném a szépségversenyek sztereotípiáját megtörve, új alapokra helyezni a szépséget” – tette hozzá a jogtulajdonos-szervező.

Főkép forrása:
Daily News

További cikkek