391.95 Ft

362.65 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Légy humoros, és sikeres leszel az ismerkedésben

10perc.hu
2022. 11. 09.

Ugyanakkor a hosszú távú kapcsolatokat kereső férfiaknak a nagylelkűség és az elköteleződési hajlandóság jeleit kell mutatniuk.

A Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem (NTNU), valamint a Bucknell Egyetem és a New York-i Állami Egyetem kutatói 1000 norvég és amerikai diák segítségével vizsgáltak 40 különböző flörtölési technikát, melyek közül egy kiemelkedően jól teljesített, ez pedig a humor.

Egy teljesen ingyenes és működőképes flörtölési technikát azonosítottak a kutatók, ami szinte minden alkalommal működhet. A kísérlet során 1000 norvég és amerikai diákot kértek meg, hogy értékeljék 40 különböző típusú flörtölés hatékonyságát mind a hosszú, mind a rövid távú kapcsolatokban.

„Az egyéni életkor, vallásosság, extrovertáltság, személyes vonzerő és a rövid távú szexuális kapcsolatok preferenciái közötti különbségek alig vagy egyáltalán nem befolyásolták azt, hogy a válaszadók mennyire tartották hatékonynak a különböző flörtölési taktikákat" - jegyezte meg Mons Bendixen a kutatásban részt vevő professzorok egyike.


Akik nem biztosak a flörtölési készségeikben, mindenképp ajánlott a belső humor előkeresése      Fotó: Freepik


A kutatás azt is leszűrte, hogy a hosszú távú kapcsolatokat kereső férfiaknak a nagylelkűség és az elköteleződési hajlandóság jeleit kell mutatniuk - olvasható a Ladbible oldalán.

Viszont a humor, mindentől hatásosabbnak mutatkozott.

"Az emberek azt gondolják, hogy a humor, vagy az, hogy megnevettessenek egy másik embert, a leghatékonyabb azoknál a férfiaknál, akik hosszú távú kapcsolatot keresnek.- ecsetelte Kennair az NTNU Pszichológiai Tanszékének professzora, majd hozzátette: "Ez azoknál a nőknél a legkevésbé hatásos, akik egyéjszakás kalandot keresnek. De a másik viccein nevetni vagy kuncogni hatékony flörtölési taktika mindkét nem számára."

Azoknak, akik nem biztosak a flörtölési készségeikben, mindenképp ajánlott a belső humor előkeresése és alkalmazása.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek