Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Ha eddig nem volt saját gyógyfürdőd, most vehetsz egyet

10perc.hu
2022. 10. 25.
Ha eddig nem volt saját gyógyfürdőd, most vehetsz egyet

Több ingatlanhirdetési portálon 1,3 milliárd forintos áron kínálják eladásra a Vas megyei Szelestén lévő gyógyfürdőt.

Ahogy a nóta is mondja, eladó az egész világ… Főleg most, amikor az elszabaduló energiaárak miatt mindenkinek gondot okoz a rezsiszámlák kiegyenlítése. Ennek ellenére, ha valaki feltétlen szükségét érezné, hogy vegyen egy gyógyfürdőt magának, nos, annak csak el kell olvasnia egy cikket a sokszinuvidek.hu portálon.

Ugyanis a lap megtalálta több ingatlanhirdetési portálon, hogy 1,3 milliárd forintos áron kínálják eladásra a Vas megyei Szelestén lévő gyógyfürdőt, amely 2004-ben nyitott ki, majd 2009-ben bezárt. A szelestei arborétum közvetlen szomszédságában található, magántulajdonban lévő fürdőkomplexum összesen közel 10 ezer négyzetméteren terül el, a vízfelület megközelítőleg ezer négyzetméter.

A fürdő termálkútja – a hirdetés szerint – 42 fokos vizet biztosít, a gyógyvíz 1260 méter mélységből tör a felszínre. A kiváló minőségű gyógyvíz reumatikus, szív- és érrendszeri megbetegedések, bőrbetegségek, valamint nőgyógyászati problémák kezelésére ajánlott, ellenjavallata nincs.

A leendő tulajdonos a fürdő területén több típusú medencét is talál, hiszen van belső gyógyvizes medence, jakuzzi nyakmasszázzsal, külső strandmedence, beltéri gyógyvizes ülőkádak, súlyfürdő. Az 1,3 milliárd forintos vételár magában foglalja a fürdő közvetlen környezetében elterülő közel 60 ezer négyzetméternyi, művelési ág alól kivett, belterületi beépítetlen területet.

Főkép forrása:
Facebook

További cikkek