Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Rövidesen a boltokban a magyar csodatini által tervezett LEGO-csocsó!

10perc.hu
2022. 10. 09.
Rövidesen a boltokban a magyar csodatini által tervezett LEGO-csocsó!

Olyan világsztárok csinálnak hírverést a 17 éves Fehérvári Donát játékának, mint a világ-, és Európa-bajnok francia Thierry Henry és az angol válogatott sztárja, Marcus Rashford.

Több mint egy esztendeje számolt be a 10perc.hu arról a LEGO Ideas kezdeményezésről, amelyben az akkor 16 éves Fehérvári Donát terve vált valóra, aki egy működő csocsóasztalt lehet majd megépíteni a játékkockák segítségével.

A csocsóasztal ötletét még februárban töltötték fel az Ideas weboldalára, és a közönség számára Fehérvári Domát terve volt a leginspirálóbb, a csocsóasztal kapta a legtöbb szavazatot. Az új készletet Dániában tavaly június végén jelentették be, és immár eljött az idő arra, hogy már hivatalos készlet formájában legyen elérhető.


November 1-től már meg is vásárolhatod a LEGO üzleteiben Donát által tervezett játékot      Fotó: LEGO Ideas


A player.hu információja szerint most már ott tart a dolog, hogy a szettnek nem kisebb sztárok, mint Thierry Henry és az angol válogatott sztárja, Marcus Rashford csinál hírverést, ugyanis a készlet akkora siker lett, hogy a világhírű gyártó dobozos verzióban is kiadja azt a LEGO IDEAS sorozat 21337-es számú darabjaként.

A szettet október 29. és 30. között mutatják be Párizsban a fentebb említett sztárok, azaz Henry és Rashford közreműködésével, majd november 1-től már meg is vásárolhatod a LEGO üzleteiben.

Főkép forrása:
LEGI Ideas

További cikkek