Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Itt a 24 órán át nyitva tartó, automatizált konditeremben…

10perc.hu
2022. 06. 14.
Itt a 24 órán át nyitva tartó, automatizált konditeremben…

A jövő konditerme egyúttal egy kiváló üzleti lehetőség is befektetőknek, akik egyetlen terem létrehozásával akár ötször akkora profitra tehetnek szert havonta, mintha egy lakóingatlant adnának bérbe.

Magyarországon becslések szerint csak a felnőtt lakosság töredéke sportol rendszeresen, ezen a tendencián pedig a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások finoman fogalmazva sem javítottak. Az edzőtermek ráadásul az elmúlt két évben többször is kongtak az ürességtől, de már látszik a fény az alagút végén.

2022-ben már teljesen mások a fogyasztói szokások és a konditermekbe járók igényei. Sokan dolgoznak váltott műszakokban, így szabadidejükben már nem volt lehetőségük éjszaka edzeni, de rengetegen akadnak olyanok is, akik nem szeretnek zsúfolt közegben lenni.



Az ország legmodernebb automatizált fitneszterem hálózatának a GYMtronic egységeiben a beléptetéstől kezdve a bérletvásárláson át az öltözők használatáig minden automatizáltan működik a nap 24 órájában.

A jövő konditerme egyúttal egy kiváló üzleti lehetőség is befektetőknek, akik egyetlen terem létrehozásával akár ötször akkora profitra tehetnek szert havonta, mintha egy lakóingatlant adnának bérbe. Ráadásul az első csavartól az utolsóig minden saját fejlesztés és 100 százalékban magyar gyártmányú.



Az ajtót egy QR olvasó segítségével lehet nyitni, az előtérben található automatából akár készpénzzel is megvásárolhatók a bérletek. A termekben a fürdőkhöz hasonlóan koedukált öltözőket találni különálló zuhanyzókkal felszerelt öltözőfülkékkel. Ugyanakkor biztonságos is, mert minden szekrény be van kamerázva, így a lopásokat is megelőzhetjük, szükség esetén viszont azonnal elő lehet keríteni a tettest.

Főkép forrása:
GYMtronic

További cikkek