Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Te dönthetsz, ki legyen az Év Masszőre!

10perc.hu
2022. 04. 29.
Te dönthetsz, ki legyen az Év Masszőre!

Férfi és női kategóriában is szavazhatunk a legjobb szakemberre, és a szakértelem mellett a masszőröknél is rendkívül sokat számít a vendéggel való kapcsolatteremtés, kommunikáció, a meghitt hangulat kialakítása.

Masszőrhöz járni ráadásul ma már nem luxus. Önmaguknak teszünk jót ezzel, hiszen egy jó masszázs kikapcsol, ellazít, oldja a felgyülemlett feszültséget, tehát mindenkinek jót tesz, akinél orvosilag nem ellenjavallt az alkalmazása. Nagy szolgálatot tehet azoknak is, akik ülő munkát végeznek, vagy éppen ellenkezőleg, jelentős fizikai megterhelésnek vannak kitéve a napjaik során.

A szakértelem mellett a masszőröknél is rendkívül sokat számít a vendéggel való kapcsolatteremtés, kommunikáció, a meghitt hangulat kialakítása. Sokunknak van kedvenc masszőrje, akivel közeli viszonyt ápol.

Míg azonban az egészségügyi dolgozóknak óriási tisztelettel adózunk, és a szépségiparban is számos vendég dicséri a számára jól bevált szakembereket, a masszőrök munkájáról kevesebbet hallani. Ezen változtatna egy hiánypótló kezdeményezés, Az év masszőre verseny, amely egyúttal a szakma előtti tisztelgés is.



A Sara Beauty Spa Facebook-oldalán egy, a szalonjukban vagy a masszázságyuk mellett készült, saját fotóval pályázhatnak az indulók, ugyanis a cég így magára vállalta a feladatot, hogy bemutassa a masszőröket.

Az Év Masszőre díj női és férfi kategóriában is elnyerhető, ehhez azkell, hogy a legtöbb like a nevük mellé kerüljön a cég közösségi oldalán. A két díjazott nyereménye a 2022-es évre elegendő masszázsolaj és masszázskrém lesz, így köszönve meg a kiváló munkát.

Emellett egy teljesen egyedileg készített trófeát kapnak a nyertesek, és egy marketing célokra használható plecsnit is, amellyel ebben az esztendőben az év masszőreként hivatkozhatnak magukra.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek