Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Most megtervezheted a konyhabútorodat!

10perc.hu
2022. 02. 24.
Most megtervezheted a konyhabútorodat!

Február 25-27-én egy olyan Konyhabútor kiállítást rendeznek meg, ahol egyszerre négy helyszínen, sőt az online térben is összerakhatjuk az álomkonyhánkat.

A konyhát jó ideje nem csak főzésre használjuk, hanem családi beszélgetések, nagy bejelentések, boldog pillanatok és drámák színtere is lehet. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogyan is néz ki az otthonunk ezen fontos része.

Néhány éve felmérést készítettek, hogy ki, mennyi időt tölt a konyhában. Kiderült, hogy világviszonylatban átlagosan 2 óra 18 percet töltünk naponta ebben a helyiségben, hétvégén pedig ez az idő még magasabb: akkor 2 óra 24 percet.De az is biztos, hogy a konyhán sokan szeretnének változtatni. Itt mindig lehet korszerűsíteni, átrendezni – ha a gépeket nem is, de a polcokat mindenképp – vagy valami új színt belevinni. Február 25-27-én egy olyan Konyhabútor kiállítást rendeznek meg, ahol egyszerre négy helyszínen, sőt az online térben is összerakhatjuk az álomkonyhánkat.

Az esemény kifejezetten Covid-kompatibilis, hiszen egy nagy összevont kiállítótér helyett négy helyszínen zajlik, Budapesten és Budaörsön. A kiállított termékek között számos hazai konyhabútorgyártó széles kínálata mellett nemzetközi márkák is megjelennek, de újdonságnak számít az ingyenes 3D konyha látványtervezés is.

Főkép forrása:
Konyhabútor kiállítás

További cikkek