Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Leállásra figyelmeztet az OTP Bank, egyes szolgáltatások fél napig is szünetelhetnek

10perc.hu
2024. 07. 12.
Leállásra figyelmeztet az OTP Bank, egyes szolgáltatások fél napig is szünetelhetnek

Az OTP Bank bejelentette, hogy több alkalommal is rövidebb-hosszabb ideig nem lesznek elérhetők bizonyos szolgáltatásai.

A tervezett leállásokra fejlesztési munkálatok miatt kerül sor, és ezekről a bankszünnapokról az ügyfelek tájékoztatása érdekében tettek közzé közleményt, összhangban az MNB bankszünnapokra vonatkozó előírásaival (Hpt. 286§).

2024. július 21.

Az első fejlesztési leállásra július 21-én kerül sor. Hajnali 1:00 és 3:00 óra között a csoportos beszedésekkel és állandó megbízásokkal kapcsolatos információk nem lesznek elérhetők sem az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán, sem az internetbankon és mobilbankon keresztül.

2024. július 14.

Július 14-én este 21:30 és 23:30 között az online számlanyitás és szerződéskötés szünetelni fog. Ezen időszak alatt minden digitális szolgáltatás, amely elkészült dokumentumokat vagy kivonatokat jelenít meg, szintén nem lesz hozzáférhető.

2024. június 30.

Június 30-án déltől éjfélig a lakossági hiteligénylésekhez kapcsolódó szolgáltatások, beleértve az ingatlan- és jelzáloghiteleket, személyi kölcsönöket, babaváró kölcsönöket, áruhiteleket, hitelkártyákat és folyószámlahiteleket, nem lesznek elérhetők.

Az OTP Bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a fejlesztési munkálatok alatt a lehető legkisebb fennakadásokra törekednek, és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérnek. 

Az ügyfeleknek javasolják, hogy a tervezett leállások előtt időben intézzék el pénzügyeiket.


Ne maradj le friss híreinkről, kövesd gazdaság rovatunk!

Főkép forrása:
Creative Commons/Own work
Címkék:
#OTP #Bank

További cikkek