390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Raiffeisen ügyfél vagy? Többe fognak kerülni egyes banki szolgáltatások

10perc/MTI
2024. 03. 01.
Raiffeisen ügyfél vagy? Többe fognak kerülni egyes banki szolgáltatások

Emelkednek a bankszámlavezetéshez és bankkártyákhoz kapcsolódó díjak a Raiffeisen banknál.

A Raiffeisen Bank a bankszámlavezetéshez és bankkártyákhoz kapcsolódó díjakat - a kedvezményes ajánlatokon kívül - 17,6 százalékkal emeli április 1-jével, a lakossági számlacsomagok többsége azonban továbbra is nulla forintos számlavezetési díjjal vehető igénybe - közölte a bank az MTI-vel.

10 százalékkal emelik az elektronikus csatornákon beadott és teljesült eseti átutalások díját, de ez csak azokra az ügyfelekre vonatkozik, akiknek ezt számlacsomagjuk nem biztosítja ingyenesen.

A kisvállalati "aktív" számlacsomagoknál a számlavezetési díjakra nem alkalmaz a bank díjemelést, a csomagokban meghatározott forgalom vagy tranzakció darabszám elérésénél pedig továbbra is eltekint a számlavezetési díj felszámításától.

A pénzintézet a bankkártyáknál egyes számlatermékeknél az év végéig történő igénylés esetén elengedi az első éves és/vagy a kibocsátási díjat is. Továbbá nem változnak az idén februárban bevezetett, már havi 400 000 forint nettó jövedelemtől elérhető új Premium Banking számlák díjai, ezeknél a csomagoknál átlagos szintű használatnál gyakorlatilag ingyenesek a banki tranzakciók.

A fiatalok körében közkedvelt Yelloo számlánál pedig a 20 000 forint alatti, digitális csatornán indított forint tranzakciókat változatlanul díjmentesen biztosítják.

Főkép forrása:
Freepik (Illusztráció)
Címkék:
#Bank

További cikkek