Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Kiderült mennyivel emeli az OTP Bank a lakossági számlacsomagokat

10perc/MTI
2024. 02. 08.
Kiderült mennyivel emeli az OTP Bank a lakossági számlacsomagokat

Egyszámjegyű áremelést hajt végre az OTP Bank a lakossági számlacsomagoknál.

Az OTP Bank a digitális, elektronikus átutalásoknál egyszámjegyű, a többi díjnál differenciált ármódosítást hajt végre 2024. március 1-jétől lakossági ügyfeleinél, az átlagos bankolási szokásokkal rendelkező ügyfelek többsége egyszámjegyű emelést fog érzékelni az előző évben kifizetett banki díjaihoz képest.

A pénzintézet csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint kiemelt figyelmet fordítanak a fiatalokra, így továbbra is díjmentesen biztosítják az OTP Junior számlát a 24 év alattiak számára, valamint az elektronikus átutalás is díjmentes marad a fiatal ügyfeleknek havi 100 000 forintig.

Az online utalások esetében minden ügyfél számára továbbra is megmarad az akciós díjmentesség 20 000 forint alatti utalások esetében havonta összesen 500 000 forint összegig, amihez csupán az ügyfeleknek igényelniük kell a megfelelő kedvezményelemet.

Az OTP Bank egy évvel meghosszabbítja Árfolyam+ kedvezménycsomagját, amely használatával bankkártyás vásárlás esetén középárfolyamon számolnak el az ügyfelekkel.

Az új díjak 2024. február 9-ltől a hitelintézet érintett termékoldalain a hirdetményekben, vagy a kondíciók aloldalon találhatóak meg.

Főkép forrása:
Freepik (illusztráció)
Címkék:
#Bank #OTP

Hirdetés

További cikkek