EUR: 369,28 Ft
USD: 343,07 Ft
CHF: 380,98 Ft
GBP: 430,28 Ft
RON: 74,51 Ft
RSD: 3,15 Ft

Mai névnap:

Kislánya lesz Meghannak és Harry hercegnek

Nagyvilág
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: rosbalt.ru

Az örömhírről a sussexi hercegnő és férje számolt be az Oprah Winfreynek adott interjújában, ahol Meghan szörnyű titkokat is elárult a brit királyi családról.

Egy igencsak hosszú és érdekes interjút adott vasárnap Harry herceg és Meghan Markle a világhírű amerikai műsorvezetőnek, Oprah Winfreynek. Ebben többek közt azt is elárulták, hogy születendő gyermekük kislány lesz.

„Bármennyi gyermek születése mindig nagyon jó egy családban. Most nekünk megadatik majd, hogy a fiúnk, Archie mellé egy kislányunk is szülessen. Azt hiszem, ennél többet nem is kérhetnék a sorstól” – jelentette ki Harry herceg. A rosbalt.ru úgy véli, a házaspár nagyon hálás azért, hogy újra, immár másodszor is megadatik számukra, hogy szülőkké váljanak. Meghanék első gyermeke, Archie Garrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született.


Interjút adott vasárnap Harry herceg és Meghan Markle a világhírű amerikai műsorvezetőnek, Oprah Winfreynek      Fotó: CBS


Az interjúban egyébként ennél drámaibb téma is előkerült, ugyanis Meghan elmesélte, hogy a brit királyi udvar szigorú etikettje miatt már az öngyilkosság is megfordult a fejében. „Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben. Ami igazán bántott, az az, hogy amikor segítséget kértem a családtól, semmilyen támogatást nem kaptam, mert úgy vélekedtek, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülnék” - emelte ki Meghan a CBS amerikai televízió műsorában.


Harry herceg úgy véli, édesanyja nagyon dühös lenne azért, ahogy a kisebbik fiával és feleségével elbántak   Fotó: instagram


Az afroamerikai anyától származó volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, hogy milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne. Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet. Harry herceg úgy fogalmazott a The Telegraph szerint: soha nem hagyták volna el a palotát, ha a családtagok támogatták volna Meghant. „Anyám nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk” – tette hozzá Harry.