393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Kislánya lesz Meghannak és Harry hercegnek

10perc.hu
2021. 03. 08.
Kislánya lesz Meghannak és Harry hercegnek

Az örömhírről a sussexi hercegnő és férje számolt be az Oprah Winfreynek adott interjújában, ahol Meghan szörnyű titkokat is elárult a brit királyi családról.

Egy igencsak hosszú és érdekes interjút adott vasárnap Harry herceg és Meghan Markle a világhírű amerikai műsorvezetőnek, Oprah Winfreynek. Ebben többek közt azt is elárulták, hogy születendő gyermekük kislány lesz.

„Bármennyi gyermek születése mindig nagyon jó egy családban. Most nekünk megadatik majd, hogy a fiúnk, Archie mellé egy kislányunk is szülessen. Azt hiszem, ennél többet nem is kérhetnék a sorstól” – jelentette ki Harry herceg. A rosbalt.ru úgy véli, a házaspár nagyon hálás azért, hogy újra, immár másodszor is megadatik számukra, hogy szülőkké váljanak. Meghanék első gyermeke, Archie Garrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án született.


Interjút adott vasárnap Harry herceg és Meghan Markle a világhírű amerikai műsorvezetőnek, Oprah Winfreynek      Fotó: CBS


Az interjúban egyébként ennél drámaibb téma is előkerült, ugyanis Meghan elmesélte, hogy a brit királyi udvar szigorú etikettje miatt már az öngyilkosság is megfordult a fejében. „Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben. Ami igazán bántott, az az, hogy amikor segítséget kértem a családtól, semmilyen támogatást nem kaptam, mert úgy vélekedtek, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülnék” - emelte ki Meghan a CBS amerikai televízió műsorában.


Harry herceg úgy véli, édesanyja nagyon dühös lenne azért, ahogy a kisebbik fiával és feleségével elbántak   Fotó: instagram


Az afroamerikai anyától származó volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, hogy milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne. Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet. Harry herceg úgy fogalmazott a The Telegraph szerint: soha nem hagyták volna el a palotát, ha a családtagok támogatták volna Meghant. „Anyám nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk” – tette hozzá Harry.

Főkép forrása:
rosbalt.ru

További cikkek