392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Húsvéti árháború! Az ALDI akár 60 százalékkal is csökkenti az ünnephez kapcsolódó termékeit

10perc.hu
2023. 03. 30.
Húsvéti árháború! Az ALDI akár 60 százalékkal is csökkenti az ünnephez kapcsolódó termékeit

A sonka kilogrammonként 500-600 forinttal lesz olcsóbb, így például a füstölt, kötözött lapocka kilóára becsúszik 2000 forint alá.

Egyre durvul az árháború az áruházláncok között, és ez vélhetően csúcsra jár majd a húsvéti ünnepnapokra való készülődés során. Lassan már korábban elképzelhetetlen mértékű akciókat jelentenek be, most éppen az ALDI-n volt a sor.

A cég vezetői úgy döntöttek, hogy minden szükséges húsvéti élelmiszert a lehető legkedvezőbb áron árulják március 30-tól április 8-ig, illetve a készlet erejéig. Jelentősen csökkenti a leglényegesebb és legnépszerűbb, a húsvéthoz kapcsolódó élelmiszerek árát, és az árzuhanás mértéke akár a 60 százalékot is elérheti.


A sonka kilogrammonként 500-600 forinttal lesz olcsóbb      Fotó: Pixabay


A következő termékeket érinti az akció:

  • pékáru,
  • sonka,
  • torma,
  • tarja,
  • lapocka,
  • sör
  • és magyar bor.

Az 500 grammos húsvéti sós kalács és a szintén 500 grammos húsvéti koszorúkalács mintegy 33 százalékkal lesz olcsóbb, a helyben, látványpékségben sütött 250 grammos rusztikus bagett új ára pedig 50 százalékos árengedménynek felel meg. A 60 százalékos akció saját márkás torma esetében érhető el, a csemege és csípős változatnál egyaránt – írta az Index.

A húsvét egyik elengedhetetlen hozzávalója a sonka, mely kilogrammonként 500-600 forinttal lesz olcsóbb, így például a füstölt, kötözött lapocka kilóára becsúszik 2000 forint alá. Eközben sör 28, magyar fehérbor pedig 40 százalékos kedvezménnyel érhető el. A fenti termékekből egy vendégváró húsvéti ünnepi asztal akár 3500 forintból is összeállítható.

Főkép forrása:
ALDI

Hirdetés

További cikkek