Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

A Spotify már teszteli új Offline Mix funkcióját

10perc.hu
2023. 06. 18.
A Spotify már teszteli új Offline Mix funkcióját

Nem lesz gond, ha nincs internetkapcsolat, ezzel a funkcióval offline is hallgathatjuk kedvenc zenéinket.

A Spotify jelenleg teszteli az új, "Your Offline Mix" névre keresztelt funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók kedvenc dalainak automatikus letöltését biztonsági másolatként, ha nincs internetkapcsolat.

Daniel Ek, a platform vezérigazgatója a Twitteren bejelentette, hogy már tesztelik a "Spotify Offline Mix" funkciót. Ez egy olyan lejátszási lista lesz, amely a közelmúltban lejátszott kedvenc dalainkat gyűjti össze offline hallgatásra - tette közzé a TrendHunter.


Úgy tűnik, hogy az Offline Mix lehetőséget csak a prémium előfizetőknek lesz elérhető. Nem ismert, hogy mikor tervezik a funkció szélesebb körű bevezetését, de mivel Daniel Ek már nyilvánosan tweetelt a tesztről, várhatóan nem kell túl sokáig várni rá - írja a HVG.

A YouTube Music 2019 óta büszkélkedik hasonló funkcióval, amely lehetővé teszi a prémium tagok számára, hogy automatikusan letölthessék gyakran hallgatott zeneszámaikat. A Spotify számára ez a hasznos funkció hiánya hátrányt jelentett eddig. Azt egyelőre nem tudni miért kellett ennyi időt várni a felhasználóknak a szolgáltatás bevezetésére, de rövidesen ezt is pótolja a szolgáltató.

Főkép forrása:
Pixabay (illusztráció)

További cikkek