391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Megjelent az iOS 14 és az iPadOS 14

10perc.hu
2020. 09. 22.
Megjelent az iOS 14 és az iPadOS 14

Az Apple kiadta mobileszközeire az iOS 14, az iPadOS 14 és a WatchOS 7 operációs rendszereket. Ez egyes appfejlesztőket felkészületlenül érte a szoftverek hirtelen elérhetővé tétele ugyanis nem mindegyikőjük tudta még frissíteni az appjait, például az Erste Bank appjának jelenlegi kiadása inkompatibilis az iOS 14-gyel.

Az iPhone 6s és újabb mobilokra telepíthető iOS 14 többek közt widgeteket hoz a kezdőképernyőre, lehetővé teszi az appok számára az iPadeken már jó ideje elérhető kép a képben funkció használatát, meg lehet változtatni benne az alapértelmezett böngészőt és levelezőt, továbbá újabb a magánszféra védelmével kapcsolatos újításokat hoz.

A 2015-től kiadott iPad táblagépekre telepíthető iPadOS 14 megörökölte az iOS 14 összes újítását, ám ezen felül például lehetővé teszi az appok beviteli mezőinek kézírásos kitöltését is. Végül a Watch Series 3 és újabb okosórákra telepíthető WatchOS 7 olyan újításokat hoz, mint az alváskövetés, a kézmosás felismerése, vagy épp a biciklistáknak kitalált navigáció.

Főkép forrása:
apple.com

További cikkek