Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Hatalmas szállodát épít egy lengyel befektető Budapest belvárosában

10perc.hu
2024. 09. 23.
Hatalmas szállodát épít egy lengyel befektető Budapest belvárosában

A lengyel Puro Hotels szállodalánc magyar leányvállalata 200 szobás szállodát épít Budapest belvárosában, a Paulay Ede utcában.

A lengyel Puro Hotels szállodalánc magyarországi beruházásának keretében egy modern, 200 szobás szálloda épül Budapest szívében, a Paulay Ede utcában - közölte a Telex.

Az építkezés már tavaly októberben elindult, és az új szállodában többek között étterem, kávézó, bár, tárgyalótermek, gyógyfürdő és fitneszterem is helyet kap.

A Puro Hotels számos négycsillagos, modern szállodát üzemeltet Európában, így az új budapesti épület is a legmagasabb színvonalat képviseli majd. A szálloda kivitelezéséért felelős magyar cég, a Hotel Budapest Paulay Kft. eszközállománya tavaly év végére meghaladta az 5,5 milliárd forintot. A projekt egy, korábban Awad Zuhari jordániai üzletember által megkezdett budapesti turisztikai beruházás folytatása, ami különlegessé teszi a helyszínt, hogy egykor itt állt Hild József tervezte lakóház, és alatta egy kiterjedt borospincerendszer is található.

További cikkek