392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Több száz szezonális nyári munkára lehet jelentkezni az Aldinál és a Lidlnél

10perc.hu
2024. 04. 15.
Több száz szezonális nyári munkára lehet jelentkezni az Aldinál és a Lidlnél

A Lidl és az Aldi is új munkavállalókat keres a nyári szezonra.

A Lidl közel 200 új pozíciót kínál Balaton és Velencei-tó partján található áruházaiban, míg az Aldi 100 szezonális munkahelyet hoz létre a Balaton környéki üzleteiben.

A Lidl Magyarország áprilistól augusztusig új munkahelyeket teremt a Balaton és a Velencei-tó közelében lévő áruházaiban, biztosítva a kiválasztottak számára a kiemelt bérezést és szállást. A Lidl folyamatosan bővíti csapatát, hogy a nyári szezonra az elérhető belépő bruttó jövedelem heti 40 órás munkaviszony esetén 588 000 Ft legyen, és emellett szállást is biztosítanak a munkavállalóknak - írja index.hu.

Az érdeklődők rész- vagy teljes munkaidős pozíciók közül választhatnak, a munkaviszonyuk pedig áprilistól augusztusig terjedhet. A Lidl minden munkavállalójának téríti a közösségi közlekedési költségeket, valamint támogatja az autóval történő munkábajárást. A cég nagy értékű egészségprogrammal is rendelkezik, amely része a szezonális munkáknak.

Az Aldi szintén készül a nyári szezonra, és bővíti munkavállalói létszámát a Balaton környéki üzleteiben. Az áruházlánc 100 új szezonális munkahelyet teremt, hogy a megnövekedett vásárlószám ellenére is minőségi kiszolgálást nyújtson. A munkavállalók rész- vagy teljes munkaidőben dolgozhatnak, és az Aldi emelte béreit a szezonális pozíciókban, így heti 30 óra esetén havi bruttó 413 325 forinttól heti 40 óra esetén havi bruttó 551 100 forintig terjed a fizetés.

Jelentkezni az üzletláncok oldalán lehet.

Főkép forrása:
Illusztráció

Hirdetés

További cikkek