392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Nem kell többet vakoskodnunk! Beállítható lesz a Netflix összes felirata

10perc.hu
2023. 03. 10.
Nem kell többet vakoskodnunk! Beállítható lesz a Netflix összes felirata

Eddig is elérhető volt mindez a streamingszolgáltató webes alkalmazásában, de immár a tévékészülékeken is megjelenik a funkció.

A Netflix felhasználói végre megpiszkálhatják a feliratokat, és egyénileg állíthatják be azok méretét, stílusát, betűtípusát. Ez nagyon jó hír, ugyanis ez a szolgáltatás sokat segít majd a műsorokat felirattal nézőknek, és mivel rengeteg sorozat nincs fenn magyar szinkronnal, így a hazai közönség számára tényleg fontos újításról van szó. Eddig is elérhető volt mindez a webes alkalmazásban, de immár a tévékészülékeken is megjelenik a funkció – írta a firstclass.hu

Immár lehet állítani a szöveg méretét, ezen a téren három lehetőség áll rendelkezésre: kicsi, közepes, és nagy, valamint a betűk megjelenése is személyre szabható, kinek milyen betűtípust könnyebb olvasni. Az alapként beállított fehér betűk mellett most már van több stílusbéli opció is, ami még tovább könnyíti az olvashatóságot: Light (fekete szöveg – fehér háttér), Drop (fehér szöveg – fekete háttér) és Contrast (sárga szöveg – fekete háttér).

Főkép forrása:
Pixabay
Címkék:
#Netflix

További cikkek