395.30 Ft

371.07 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Már a Yettelen keresztül is tévézhetsz

10perc.hu
2023. 05. 03.

Beindult a mobilcég otthoni tévészolgáltatása internet alapú szolgáltatás bevezetését 2,5 hónapos tesztidőszak előzte meg.

Immár a Yettel ügyfelei is elérhetik a különböző televíziós szolgáltatásokat, ugyanis 2,5 hónapos intenzív tesztelést követően elindult a cég mobiltechnológiára épülő otthoni TV-szolgáltatása. Az internet alapú szolgáltatás a cég ügyfeleinek tévékészülékhez csatlakoztatható TV Box segítségével, mobilon és tableten a Yettel TV alkalmazásban, illetve számítógépről webes felületen érhető el.

Rövidesen elérhetők lesznek az okostévékre letölthető applikációk is. Meghatározott csatornák adása a Yettel TV-ben előre- és visszatekerhető, 7 napig visszanézhető, illetve rögzíthető és akár 30 napig is megnézhető.

„Több mint négy és fél millió alkalommal indítottak el lejátszást, és összesen 2,2 millió órát tévéztek eddig a Yettel TV felhasználói a tesztidőszak alatt, ami 5,9 millió gigabájt adatforgalmat jelent. A tesztidőszakban a felhasználók 88 százaléka élőben nézte a Yettel TV adásait, 12 százaléka pedig felvételről tekintett meg egy-egy tartalmat. A legnézettebb csatornák toplistáján főként a hazai kereskedelmi adók és a mozis csatornák szerepelnek” – közölte Szafonov Olga lakossági kereskedelmi igazgató.

Főkép forrása:
Yettel

További cikkek