Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Ma debütál a PlayStation 5 Pro

10perc.hu
2024. 09. 10.
Ma debütál a PlayStation 5 Pro

A Sony ma délután, magyar idő szerint 2024. szeptember 10-én 17 órakor élő közvetítésben jelenti be a várhatóan novemberben piacra kerülő PlayStation 5 Pro játékkonzolt.

A bemutató nem lesz hosszú – mindössze kilenc percig tart majd –, így a gamereknek csalódniuk kell, ha egy nagyobb ceremóniára számítottak - közölte az Origo.

Az előadást Mark Cerny, a Sony vezető mérnöke tartja. Az esemény hivatalosan a „PS5 Technical Presentation hosted by Mark Cerny” címen fut, azonban a YouTube-on eredetileg „PS5 Pro” néven hozták létre a streamet, mielőtt privát állapotba került. A rövidség és a technikai prezentáció jellege miatt egyelőre nem világos, mennyit fog elárulni a Sony a PS5 Pro végleges megjelenéséről, áráról vagy kinézetéről.

A bemutató középpontjában valószínűleg a konzol technikai fejlesztései állnak majd, mint például a számottevően gyorsabb grafikus vezérlő és a gépi tanulásos képfelskálázási eljárás. Az esemény rövidsége azt sugallja, hogy a nagyobb újdonságokat később fedheti fel a vállalat.


Főkép forrása:
Viktor Karasev Facebook oldala

További cikkek