Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Wizz Air: Felfüggesztett járatok Tel-Avivba 2025-ig

10perc.hu
2024. 10. 17.
Wizz Air: Felfüggesztett járatok Tel-Avivba 2025-ig

A Wizz Air 2025. január 14-ig felfüggeszti a Budapest és Tel-Aviv közötti járatokat a régióban fennálló helyzet miatt. Visszatérítési lehetőségek elérhetők.

A Wizz Air bejelentette, hogy 2025. január 14-ig meghosszabbítja a Budapest és Tel-Aviv közötti járatok felfüggesztését a régióban fennálló helyzet miatt - írja a Telex. A légitársaság márciusban indította újra a járatokat, amelyeket heti három alkalommal üzemeltettek egészen szeptember végéig, amikor is Izrael és Libanon között újabb kölcsönös légicsapások történtek, aminek következtében a járatok ismét leálltak.

A Wizz Air közleményében elnézést kért az utasoktól a légitársaságtól független rendkívüli körülmények okozta kellemetlenségekért. Az érintett utasoknak teljes visszatérítést kínálnak Wizz-kreditekben vagy az eredeti fizetési módban, továbbá ingyenes átfoglalási lehetőségeket biztosítanak más járatokra. Azok, akik online utazási irodán keresztül foglaltak, arra kérik, hogy lépjenek kapcsolatba az irodával a visszatérítés vagy átfoglalás érdekében.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek