390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Nemzetközi sikerekre hajt Király Viktor

10perc.hu
2020. 12. 02.
Nemzetközi sikerekre hajt Király Viktor

Ma reggel a Rádió1 reggeli műsorában debütált Király Viktor új dala, a This Is How I Walk című slágere, melyet Bob Sinclair ad ki rövidesen.

A hangja, a tánctudása és a profizmusa mind-mind megvan ahhoz, hogy világsztár váljon belőle. Most végre az is megadatott Király Viktornak, hogy nemzetközi sztárok segítsék a munkáját, és ennek az lehet az eredménye, hogy nemzetközileg is elismert sztár legyen. A Megasztár korábbi győztese a belga Janee közreműködésével egy igazán ütős dalt hozott össze, melynek hazai premierje ma reggel volt Sebestyén Balázsék reggeli műsorában. A Rádió 1 hallgatóinak első véleménye igencsak kedvező volt a This Is How I Walk című dalról.



És ami igazán a lényeg. Király Viktor elárulta, hogy egy igazi világsztár, a francia dj Bob Sinclair szinte beleszeretett a slágerbe, és a több mint fél éve megírt dalnak a kidását magára vállalta.



 „Nagyon büszke és hálás vagyok , hogy végre megjelent az első nemzetközi kiadású dalom. Annyira megtetszett a legendás @bobsinclar -nek hogy ő fogja kiadni a saját lemez kiadóján keresztül! Huuuuu ez nagyot fog ütni! Mégegyszer NOV 20 Premier a @spotify-on" – írta ki az énekes egy korábbi Instagram posztjában.

Főkép forrása:
facebook/királyviktor

További cikkek