Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

A budapesti Primark első hónapja óriási siker. Vajon mi volt a legkeresettebb termék?

10perc.hu
2024. 07. 14.
A budapesti Primark első hónapja óriási siker. Vajon mi volt a legkeresettebb termék?

A nyári kollekciók, utazási cikkek és a szépségápolási termékek nagy sikert arattak az első hónapban. 

A budapesti Primark nyitása hatalmas érdeklődést váltott ki. Az első hónapban a több mint 3000 négyzetméteres üzlet naponta több ezer vásárlót vonzott, akik a legnépszerűbb termékekért sorakoztak. Bár hivatalos forgalmi adatokat nem közöltek, iparági források szerint a Primark naponta több százmilliós forgalmat bonyolított, és hetente több mint hatvanezer vásárlót szolgált ki. - olvasható a Forbes cikkében.

A Primark megnyitása óta tartó hatalmas érdeklődés különösen a Disney és NBA márkákkal fémjelzett divatcikkek iránt nyilvánult meg. A közösségi médiában több tízezer fős csoportok alakultak, ahol a tagok értesülhettek az árukészlet feltöltéséről és az üzlet legfrissebb kínálatáról.

A Primark első hónapja során a gurulós bőröndök bizonyultak a legkeresettebb terméknek, köszönhetően a versenyképes áraknak, amelyek 7500 és 16500 forint között mozognak. A nyári kollekciók, utazási cikkek és a szépségápolási termékek is rendkívül népszerűek voltak. A női ruhák, hálóruhák és szépségápolási cikkek vezetik a vásárlási listát, különösen a licencelt pizsamák, női és férfi rövidnadrágok, valamint a fő kozmetikai termékcsaládok voltak a legnépszerűbbek.

Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet-európai vezetője elmondta: 

„Örülünk ügyfeleink nagyszerű visszajelzéseinek az első budapesti hónapunk megünneplése kapcsán. A termékpalettánk iránti érdeklődés folyamatosan nő, nyári kollekcióink rendkívül jól teljesítenek. Az utazási cikkek is nagy sikert arattak, a gurulós bőröndök bestsellerré váltak.”

A Primark árai valóban versenyképesek: a női ruhák jellemzően 10 ezer forint alatt kaphatók, a Disney pizsamaszettek 4800 és 7500 forint között mozognak, a legolcsóbb farmernadrág 3800 forintért érhető el, a legdrágább pedig 9500 forintba kerül. A cipők ára 1500 és 9000 forint között van, és az egy-egy nagy sztár nevével fémjelzett kollaborációs termékek is kedvező áron érhetők el a Primarkban.

A budapesti Primark sikere töretlen, és a vásárlók visszajelzései alapján a jövőben is nagy érdeklődésre számíthat az üzlet. A széles választék és a megfizethető árak biztosítják, hogy a Primark továbbra is népszerű maradjon a magyar vásárlók körében.

Főkép forrása:
Akcióleső Facebook

További cikkek