Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Magyarországra érkezik a Koton divatáruház

10perc.hu
2024. 07. 08.
Magyarországra érkezik a Koton divatáruház

A török divatáruház nyolc üzletet nyit meg Magyarországon.

A Koton, a török divatmárka, ambiciózus terveket jelentett be Magyarországon. Globális növekedési stratégiájuk részeként 2024-ben nyolc új üzletet nyitnak meg, melyeket az Adventum által kezelt ingatlanokban helyeznek el. A tervek szerint az első üzletek már 2024 utolsó negyedévében megnyílnak, köztük három Budapesten, valamint Sopronban, Debrecenben, Szegeden és Székesfehérváron is. Az új boltok összesen több mint 6000 négyzetméternyi eladótérrel rendelkeznek, a legnagyobb a Köki Bevásárlóközpontban található, mintegy 1000 négyzetméteres alapterülettel - közölte a Portfolio.

A döntést Isztambulban írták alá, A. Bülent Sabuncu, a Koton vezérigazgatója és Bárány Kristóf, az Adventum Csoport alapító partnere jelenlétében. Sabuncu kiemelte: "Globalizációs stratégiánkkal összhangban folytatjuk növekedési kezdeményezéseinket. Tavaly bevételeink 34,5%-a nemzetközi tevékenységünkből származott." Bárány Kristóf hozzátette: "Örömmel tölt el bennünket, hogy segíthetjük a Koton magyarországi terjeszkedését, mivel Törökország egyik legnagyobb divatmárkájáról van szó."

Az Adventum Csoport, mely Kelet-Közép-Európában több mint 700 000 négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant kezel, örömmel fogadja a Koton új üzleteit az általuk kezelt ingatlanokban.


Főkép forrása:
Illusztráció

Hirdetés

További cikkek