Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Ősszel nyithat Budapesten a MERE?

10perc.hu
2024. 07. 04.
Ősszel nyithat Budapesten a MERE?

Újabb jelentős kiskereskedelmi lépés készül megvalósulni Budapest belvárosában, ugyanis a népszerű orosz diszkontlánc, MERE, hamarosan megnyitja első magyarországi üzletét.

Korábban lapunk beszámolt arról, hogy a MERE, az orosz diszkontlánc, hamarosan megérkezik Magyarországra az első üzletével. Most az derült ki, hogy az üzlet várhatóan az ősz folyamán megnyílik. Az Újpesti Hírmondó értesülései szerint a Káposztásmegyeren található, nemrég bezárt Spar üzlet helyszíne kínálkozik a MERE áruházának.

A MERE üzletlánc világszerte elismert alacsony árairól és letisztult üzletpolitikájáról ismert. Oroszországban és számos más európai országban már sikeresen működik, most pedig Magyarországon is terjeszkedik, hogy helyi vásárlói számára is elérhetővé tegye kedvező árait.

A Káposztásmegyeren található volt Spar üzlet már egy ideje üresen állt, így a MERE megnyitása nemcsak a vásárlók számára ígér javulást, hanem új munkahelyeket is teremt és hozzájárul a környék gazdasági fejlődéséhez.

Az új üzlet várhatóan az év második felében nyitja meg kapuit, és a MERE bízik benne, hogy hamarosan a helyi közösség kedvelt bevásárlóhelyszínévé válik.

Arról is írtunk, hogy már álláshirdetésekre is lehet jelentkezni az üzletláncnál.

Hirdetés

További cikkek