Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Újabb akciókról döntött a Lidl

10perc.hu
2024. 04. 19.
Újabb akciókról döntött a Lidl

További tartós akciókra számíthatnak a vásárlók.

A Lidl továbbra is elkötelezett a vásárlók mellett, és tartós árcsökkentésekkel, valamint újabb akciókkal segíti a spórolást. Április ötödikétől ismét 60 termék ára csökkent, és a vállalat hangsúlyozza, hogy ezek a kedvezmények nem csupán rövid távú akciók, hanem tartós árcsökkentésekről van szó - derítette ki az Index.

A Lidl 15 hónapja folyamatosan csökkenti árait, ezáltal nemcsak a lehető legjobb áron kínálja termékeit, de hozzájárul az infláció letöréséhez is. A tartós árcsökkentési program keretében eddig több mint 600 termék ára csökkent, az alapvető élelmiszerektől a kényelmi termékekig minden kategóriában találhatunk kedvezményes árucikkeket, akár 50%-os árcsökkentéssel is.

Az áprilisi akció keretében a Pikok sertésvirsli 35%-kal (999 Ft-ról 759 Ft-ra), a Bellarom Crema szemeskávé 24%-kal (4599 Ft-ról 3699 Ft-ra), a Primadonna extra szűz olívaolaj 13%-kal (4499 Ft-ról 3999 Ft-ra), a Culinea sajttal töltött csirkemellfilé 13%-kal (1349 Ft-ról 1199 Ft-ra), a Vemondo Vegan Burger 12%-kal (895 Ft-ről 799 Ft-ra) olcsóbb lett. Ezen kívül teák, felvágottak, pékáruk, friss húsok, tisztítószerek és fagyasztott termékek is olcsóbbak lettek.

A Lidl Plus hűségprogram továbbra is rendkívül népszerű, a vásárlók 40%-a használja az ingyenes applikációt. A Lidl Plus tagok hetente automatikusan aktiválódó ajánlatokban, kuponokban és egyéb kedvezményekben részesülhetnek.

Főkép forrása:
Kristian Bjornard/Flickr

Hirdetés

További cikkek