392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Bliccelős nép vagyunk…

10perc.hu
2021. 10. 08.
Bliccelős nép vagyunk…

Több, mint száz embert értek bliccelésen a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatósága (FÖRI) háromnapos, a fővárosi közösségi közlekedési járatokon tartott akciója során.

Közös és kiemelt ellenőrzést tartott a BKK és a FÖRI a fővárosi közösségi közlekedési járatokon. A BKK jegyellenőrei a FÖRI munkatársainak kíséretében azt is vizsgálták, hogy a közösségi közlekedést használók érvényes jeggyel vagy bérlettel veszik-e igénybe a szolgáltatást.

Az akció során három közös csoport járta a fővárost reggeltől estig, főleg az 1-es, a 2-es, a 4-es, a 6-os és a 24-es villamos, a 72-es, a 80-as és a 83-as trolibusz, valamint a 9-es és a 99-es autóbusz vonalára koncentrálva.

Az ellenőrzések nyomán összesen 38 utast pótdíj megfizetésére köteleztek a helyszínen, és további 83 ember kért lehetőséget későbbi fizetésre. A BKK jegyellenőrei minden esetben eredményesek voltak a menetdíjat meg nem fizetőkkel szemben, akik közül senki sem próbálta fizetés nélkül elhagyni a helyszínt.

Főkép forrása:
BKK

További cikkek