388.95 Ft

362.02 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Gáspár Győző lánya, Gáspár Evelin az Európai Parlamentben dolgozik

10perc.hu
2024. 04. 24.
Gáspár Győző lánya, Gáspár Evelin az Európai Parlamentben dolgozik

A fideszes Járóka Lívia asszisztenseként dolgozik az Európai Parlamentben Gáspár Győző lánya.

Gáspár Evelin, Gáspár Győző idősebbik lánya, mostanság az Európai Parlamentben dolgozik Járóka Lívia, a fideszes EP-képviselő asszisztenseként - szúrta ki a Blikk a képviselő adatlapjának elemzése alapján.

Amikor a lap megkérdezte a képviselő egyik parlamenti asszisztensétől, az válaszolta, hogy Járóka Lívia személyes interjú alapján választotta ki Gáspár Evelint, főleg az elmúlt évek tapasztalatai és nyelvtudásai miatt. Ő feladatai között említette a sajtómegjelenésekkel kapcsolatos munkákat, és hangsúlyozta, hogy közöttük folyamatos és rugalmas a munkakapcsolat.

Gáspár Evelin a képviselő Facebook-oldalán is látható, például egy olyan alkalommal, amikor Járóka Lívia Brüsszelben fogadott egy kirándulócsoportot a nemzetközi roma nap alkalmából.

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy Gáspár Evelin mikor kezdte meg a munkát a képviselő asszisztenseként. A Blikk szerint a júniusi választásokig tartó parlamenti ciklus utolsó évében csatlakozhatott a politikus munkatársaihoz.

Járóka Lívia idén nem szerepelt a Fidesz-KDNP európai parlamenti listáján. Korábban nyilatkozta, hogy a jövőben szakmai pályafutását az egyetemi-akadémiai életben kívánja folytatni.

Gáspár Evelin a pásztói Mikszáth Kálmán Líceum növendéke volt, ahol nyelvi tagozaton tanult, majd az International Business School Budapest hallgatója lett. LinkedIn-profiljából kiderül, hogy nemzetközi tanulmányai részeként három évig tanult a Luxembourgi Egyetemen.


Főkép forrása:
TV2 (Gáspár Evelin(

További cikkek