390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Varga Juditról és Novák Katalinról nyilatkozott Lázár János

10perc.hu
2024. 04. 19.
Varga Juditról és Novák Katalinról nyilatkozott Lázár János

Az építési és közlekedési miniszter volt a díszvendég a Fidesz kampánynyitóján.

Lázár János, az építési és közlekedési miniszter, a Fidesz kampányrendezvényén, Egerben fejezte ki véleményét a politikai helyzetről. Kritikáját főként Varga Judit igazságügyi miniszterre összpontosította, hangsúlyozva az ígéretek és a valóság közötti különbséget. A megnyilvánulásai során rámutatott a nyomozati anyagok manipulációjának elképzelhetetlenségére és kritikus volt Varga Judit néhány nyilatkozatára. Emellett kiemelte, hogy aki egy kiskorú gyerek sérelmére elkövetett bűncselekmény ügyében kegyelmet ad, az nem méltó a közösség bizalmára. 

A március végén közzétett hangfelvétel szerinte "Az ígéret egy atombomba volt, de egy vízipisztoly lett belőle”. Hozzátette, hogy szerinte Varga Judit a felvételen "összevissza beszélt, vagy nem tudta, mit beszél" - írja a 444.hu.

Arró, hogy Rogán Antal emberei belenyúlhattak-e az ügyészség anyagaiba, így nyilatkozott a lapnak: "Aki jogász, az tudja, hogy egy ilyen beszélgetésnek nincs jogi relevanciája. Azt pedig, hogy ma Magyarországon ügyészségi iratokba bárki kívülről bele tudjon nyúlni, elképzelhetetlennek tartom, úgy, mint jogot végzett ember. Szerintem az ügyészség nem így működik.”

A teljes interjú itt tekinthető meg:

 

Főkép forrása:
444.hu/Youtube

További cikkek