Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Újabb orosz gép zuhant le!

10perc.ru
2021. 08. 27.
Újabb orosz gép zuhant le!

A rutinkarbantartásra tartó SZU-24-es bombázó újratankolást követően, néhány perccel a felszállás után zuhant le.

Valami nagy gond lehet az orosz repülőkkel, ugyanis lezuhant az orosz légierő egy Szu-24-es típusú bombázója, mégpedig Permtől 95 kilométerre nyugatra. A két pilóta katapultált, megkeresésükre egy helikopter indult. A gép erdős területre zuhant.

A rutinkarbantartásra tartó repülőgép újratankolást követően, néhány perccel a felszállás után zuhant le. A baleset az első feltételezések szerint műszaki hiba miatt történt. Szerencsére tragédia sem történt, ugyanis a rosbalt.ru szerint nem volt fegyver a lezuhant gépen.

Egy hónap alatt ez volt az ötödik orosz repülőgépbaleset. Július 31-én egy Szu-35-ös vadászgép zuhant bele az Ohotszki-tengerbe, majd augusztus 14-én egy Be-200 típusú repülőgép zuhant le Törökországban, amely a török erdőtüzek oltásában segédkezett. A balesetben öt orosz katona vesztette el az életét.

Augusztus 17-én a moszkvai régióban lezuhant egy új katonai szállító repülőgép, az Il-112V prototípusa, a személyzet mindhárom tagja meghalt. Rá egy nappal, augusztus 18-án egy MiG-29-est ért baleset az Asztrahány régióban, sajnos ennél az esetnél is elhunyt a pilóta.

Főkép forrása:
rosbalt.ru

További cikkek