Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Megváltozott a Volánbusz jegyértékesítése

10perc.hu
2024. 08. 13.
Megváltozott a Volánbusz jegyértékesítése

Bizonyos jegytípusokat már nem lehet az OTP Simple alkalmazásában megvásárolni.

2024. augusztus 10-től a Volánbusz megváltoztatta egyes helyközi jegyek értékesítését, megszüntetve azok elérhetőségét a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül. Az utasoknak új platformokon kell keresniük a jegyeket, beleértve a MÁV-START rendszerét és egyéb alternatív csatornákat - közölte a 24.hu.

A Volánbusz megszüntette egyes helyközi közlekedési jegyek, mint a teljes árú, 50 százalékos kedvezményű és kiegészítő menetjegyek értékesítését a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül. Az OTP Simple és Simple Classic alkalmazásokban így ezek a jegytípusok már nem vásárolhatók meg. A korábban megvásárolt jegyek azonban 30 napos érvényességi idejükön belül felhasználhatók vagy visszaválthatók.

A Simple közleménye szerint a Volánbusz helyi jegyei és bérletei, valamint a BKK díjtermékei továbbra is elérhetők a Simple alkalmazásban. Azonban, a Volánbusz megkérdezése után kiderült, hogy a MÁV-START jegyértékesítési rendszerében mostantól minden Volánbusz-járatra megvásárolhatók a viszonylatra szóló menetjegyek, augusztus 5-től pedig egyes járatokra már helyjegyek is kaphatók.

Az utasok számára a MÁV applikáció, a jegy.mav.hu weboldal, valamint a Volánbusz és a MÁV-START pénztárak és automaták nyújtanak teljes körű hozzáférést ezekhez a jegyekhez.

Címkék:
#Közlekedés

További cikkek