Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Változnak a multiláncok nyitvatartásai a Balatonnál

10perc.hu
2024. 06. 21.
Változnak a multiláncok nyitvatartásai a Balatonnál

Több üzletlánc hosszabbított nyitvatartásán a Balaton környékén.

Nyáron jelentős változások várhatóak a magyarországi boltok nyitva tartásában, különösen a Balaton és más népszerű üdülőhelyek környékén. Az új nyitva tartási renddel a vásárlók kényelmét igyekeznek kiszolgálni, a boltok reggel korábban nyitnak és este később zárnak. A Lidl, Penny, Aldi, Tesco és Spar üzletláncok különféle módon igazodnak a szezonális igényekhez - közölte a 24.hu.

A Lidl áruházai a Balaton környékén meghosszabbított nyitva tartással várják vásárlóikat június 10. és szeptember 1. között. A pontos nyitva tartás helyszínenként változik, de jellemzően hétfőtől szombatig reggel 6:30-kor vagy 7:00-kor nyitnak, és este 21:00 vagy 22:00 órakor zárnak, míg vasárnap egységesen 7:00-től 20:00-ig tartanak nyitva.

A Penny 17 üzletében, köztük Tapolcán, Balatonlellén, Celldömölkön és több más fürdővárosban, egységes nyári nyitva tartást vezet be június 17-től szeptember 4-ig. A boltok hétfőtől szombatig este 9 óráig lesznek nyitva, míg vasárnap három üzletük (Balatonalmádi, Siófok és Gárdony) tart nyitva este 8-ig.

Az Aldi 10 Balaton környéki üzletének nyitva tartása is meghosszabbodik, június 14-től augusztus 20-ig. Az üzletek reggel 7-kor vagy 6:30-kor nyitnak, és hétköznap valamint szombaton este 10-ig, vasárnap pedig 20:00-ig tartanak nyitva.

A Tesco több Balatonmenti üzlete is meghosszabbított nyitva tartással üzemel. Egyes helyeken, mint Balatonboglár, Balatonfüred és Siófok, az üzletek reggel 6 órakor nyitnak, és akár 23 óráig is nyitva tartanak. Keszthelyen és Balatonföldváron vasárnap reggel 7-kor nyitnak és este 20:00-kor zárnak.

A Spar 23 üzletet működtet a Balaton körül, a legtöbbet Siófokon és Balatonfüreden. A szezonális nyitva tartás szerint ezek az üzletek általában reggel 6:00 és 6:30 között nyitnak, és este 20:00 és 21:00 között zárnak. Siófokon egyes üzletek este 22:00-ig is nyitva tartanak, a benzinkutaknál található express üzletek pedig éjjel-nappal üzemelnek.

Címkék:
#Balaton

További cikkek