389.38 Ft

361.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

A Café Frei-el fejlesztette ki saját kávéját az Aldi

10perc.hu
2024. 04. 26.
A Café Frei-el fejlesztette ki saját kávéját az Aldi

Különleges ízvilágot képviselnek az Aldis Café Frei kávék.

Az ALDI Magyarország és a CAFE FREI exkluzív együttműködésének eredményeként két új, ízesített kávéval bővült az áruházlánc kínálata. A BARISSIMO by CAFE FREI kávék a népszerű ALDI-termékek - a "Nussknacker" mogyorós csokoládé és a szilvalekvárral töltött gőzgombóc - ízvilágát idézik - közölte a profitline.hu.

A kávék kizárólag az ALDI üzleteiben lesznek kaphatók 200 grammos kiszerelésben, 1099 Ft-os áron.

Az ízletes kávék mögött egy izgalmas ötlet és alapos fejlesztési folyamat áll. Az ALDI Magyarország és a CAFE FREI szakemberei 12 hónapon át dolgoztak a tökéletes ízvilág megalkotásán, melynek során a brazil alapkávé kiválasztása után kísérletezések, ízpróbák és összekóstolások következtek.

„Ezekkel a termékekkel még szélesebb vásárlói körnek tudjuk megmutatni a CAFE FREI egyedi, izgalmas ízvilágát. Évek óta jelen vagyunk az ALDI üzleteiben a kávéinkkal, különböző ízekben és kiszerelésekben, a kétféle őrölt BARISSIMO by CAFE FREI pedig kicsit eltérő ízvilágot képvisel, mint a mi egzotikus, trópusi vidékek ihlette kávéink, ezért jól kiegészítik a saját palettánkat. Ugyanolyan kreatív módon terveztük és alkottunk meg ezt a két ízt is, mint a CAFE FREI összes termékét, a kávézói italkülönlegességektől kezdve a polcokon található otthoni kávékig. Bízunk benne, hogy a vásárlók is szeretni fogják, és ez az együttműködés lehetőséget teremthet akár a nemzetközi piacon való közös megjelenésre is az ALDI-val a jövőben” - közölte Frei Tamás, a Café Frei társalapítója.

Mindkét kávé kiváló eszpresszó alapanyag, de tejes italokhoz is ideális. Édes ízviláguknak köszönhetően akár desszertként is fogyaszthatók, de kávés édességekhez is remekül felhasználhatók.

Az ALDI elkötelezett a hazai beszállítók iránt, ezért a CAFE FREI-t választotta partneréül a kávék fejlesztéséhez. A CAFE FREI Szécsényben működő gyárában készülnek a kávék, melyek kiváló minősége versenyképes árral párosul.


Főkép forrása:
Café Frei (Facebook)
Címkék:
#Aldi

Hirdetés

További cikkek