388.95 Ft

362.02 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Gazdaság

Ekkor nyit Budapesten a Primark

10perc.hu
2024. 04. 24.
Ekkor nyit Budapesten a Primark

Már nem kell sokat várni az üzetlánc nyitására Budapesten.

A Primark budapesti üzlete május 28-án, kedden nyitja meg kapuit a vásárlók előtt. A divatáruház az Arena Mallban kap helyet, és több mint 3100 négyzetméteren kínálja majd megfizethető árú divattermékeit. A nyitás mintegy 180 munkahelyet teremt Magyarországon.

A Primark a kelet-közép-európai terjeszkedését folytatja: a budapesti nyitás után a romániai Temesváron, a csehországi Prágában és a lengyelországi Bydgoszczban is nyit üzleteket a következő egy évben.

A magyarországi vásárlók már régóta várták a Primarkot, a divatlánc nevében már jóval a nyitás bejelentése előtt is megjelentek csaló oldalak. A Primark arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy ne osszák meg személyes adataikat ismeretlen harmadik felekkel az interneten, és kizárólag a budapesti üzletben vásároljanak Primark-termékeket. „Aggodalommal töltenek el bennünket a hamis webhelyekről szóló hírek, és azt tanácsoljuk a vásárlóknak, hogy ne osszák meg személyes adataikat ismeretlen harmadik felekkel az interneten. Magyarországon jelenleg nincs weboldalunk, és nem kínálunk Primark-termékeket harmadik félen keresztül online értékesítésre.”- nyilatkozott a VG-nek az üzletlánc.

Főkép forrása:
JJBers/Flickr
Címkék:
#Budapest

További cikkek