Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

„A médiából jövő hazugságok csak megerősítik Magyar Péter imidzsét”

10perc.hu
2024. 10. 07.
„A médiából jövő hazugságok csak megerősítik Magyar Péter imidzsét”

A Tisza Párt tüntetést szervezett az MTVA székháza előtt a kormánypropaganda ellen. Tüntetők kifejezték elégedetlenségüket Magyar Péter ügyével kapcsolatban.

A Tisza Párt tüntetést szervezett az MTVA székháza előtt, hogy kifejezze elégedetlenségét a kormánypropaganda ellen. A demonstráción részt vevőket arról kérdezték, mennyire befolyásolta őket Magyar Péter ötkertes ügye és volt barátnője, Vogel Evelin interjúja.

A tüntetők szerint „Tarthatatlan állapotok vannak Magyarországon, ezt meg kell változtatni.” Egy résztvevő úgy véli, „Magyar Péternek ilyen a habitusa, azért tudta ezt a csodát megcsinálni pár hónap alatt.” A demonstrálók hangsúlyozták, hogy „Nem a magánélet, ami ezt az egész mozgalmat meghatározza.”

Vogel Evelin interjújáról az egyik tüntető megjegyezte: „Fidesz megrendelésre készült,” hozzátéve, hogy „A hölgy minden egyes mozdulata arról árulkodott, hogy betanult szöveget mond.” A demonstráció célja, hogy felhívja a figyelmet a jelenlegi politikai helyzetre és a kormányzati manipulációkra.


Főkép forrása:
Index.hu Facebook

További cikkek